lumenz talentontwikkeling  
 
 home

 in de ruimte

 uw verblijf

 prijzen

 route

 agenda

 contact

 gastenboek
 
     
 

Om de Hoek - prijslijst

Huur van Om de Hoek

  • 1 dagdeel (4 uur):                                 € 375,- (ex. BTW)
  • 2 aaneengesloten dagdelen (8 uur):    € 650,- (ex. BTW)
  • 3 aaneengesloten dagdelen (12 uur)   900,- (ex. BTW)

De huur is inclusief het gebruik van de voorzieningen, onbeperkt koffie, thee, kannen water, frisdranken, koekjes en snoepjes.

 

Eten

  • Lunch     € 16,- p.p.   (ex BTW)
  • Diner       € 32,- p.p .  (ex. BTW)
  • Borrel     € 8,- p.p.     (ex BTW)

Kijk op de pagina eten en drinken voor het menu. Heeft u aanvullende wensen dan maken wij graag een offerte op maat.

Reserveren, annuleren en factureren

U kunt bij ons altijd een vrijblijvende offerte aanvragen en een optie nemen op een bepaalde datum. De optie blijft blijft staan totdat wij een andere aanvraag krijgen. Wij nemene dan contact op om te overleggen of de optie omgezet kan worden in een definitieve boeking. Een optie is vrijblijvend en kan kostenloos worden ingetrokken.

Als u heeft gereserveerd en u bent genoodzaakt te annuleren, brengen wij geen annuleringskosten in rekening. Wij gaan er vanuit dat u goede redenen heeft om een bijeenkomst af te zeggen en wij willen geen kosten in rekening brengen voor iets dat wij niet leveren.

Wij bereiden lunch, borrel en diner met verse producten en gaan uit van het in de offerte genoemde aantal personen. U kunt tot 2 werkdagen voor de afgesproken datum dit aantal wijzigen. Na die tijd zullen brengen wij het in de offerte genoemde aantal in rekening.

U betaalt bij ons achteraf. Een dag na uw bijeenkomst sturen wij een factuur, het liefst per e-mail. Wij hanteren een betalingstermijn van 30 dagen.